MIKÄ IKÄ – Kampanja 2018-2019

Kannatamme ryhtiä! Mieli nostaa – keho kantaa – kun ryhti vapauttaa. Ryhtiliikkeessä palautat ryhtiisi dynamiikkaa.

MIKÄ IKÄ  tarkoittaa elämän kestävää ryhtiä. Kutsumme nyt kaiken ikäiset mukaan elämää kantavaan ryhtiin. Method Putkisto Studiomme tarjoaa syksyn kursseista -20%:n alennuksen molemmille osallistujille,kun tuot eri-ikäisen ystäväsi tai perheenjäsenesi mukaan kurssille. Kysy kurssivalikoimasta lisää ja ilmoittaudu p. 0400 471 090 tai elina@methodputkistojkl.fi

Ajattelemme, että…jokaisella on oikeus nauttia liikkumisen vapaudesta sekä mahdollisuudesta oppia omasta kehostaan ja näin myös kantaa siitä vastuu.

Vaikka minkä ”nuorena oppii sen vanhana taitaa” pitää paikkansa niin kokemuksemme mukaan myös  kenestä tahanssa voi tulla uudestaan taitava, kehonsa tunteva ja sen liikkeestä nauttiva.

Taitavaksi kehonkäyttäjäksi missä iässä vain

Myös ruuhkavuosissa eläneestä, kehonsa unohtaneesta tai sitä vaikka äärirajoilleen kuormittaneesta aikuisesta voi tulla toimintakykyinen, hyvän lihastasapainon ja terveen kehonkäytön taitava seniori.

Ikääntyvä voi taas pysyä virkeänä, vetreänä ja toimintakykyisenä taistellen monipuolisilla täsmäharjoitteilla ryhtieroosiota ja mielenkin jumittumista vastaan. Metodin opeista hyödyt sitä enemmän mitä pidempään/intensiivisemmin olet sitä harjoittanut. Metodin opit siirtyvät hermotukseen sitä nopeammin ja pysyvämmin mitä enemmän harjoitat mielen kautta ja mitä säännöllisemmin saat uudet tavat siirtymään myös arjen liikkeisiin.

Tervetuloa mukaan hyödyntämään MIKÄ IKÄ Kampanjaamme!

Kutsu siis mukaan eri ikäinen ystäväsi tai perheenjäsenesi ja ilmoittautukaa kursseillemme yhdessä.