Tarina

”Keho kulkee mukanasi koko elämäsi.”

Keho on kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen.
Se kulkee mukanasi läpi elämäsi.

Sinä päätät miten! Me jaamme mielellämme arkeesi vinkkejä, jotka tekevät kehonkäytöstä yhä kepeämpää, hauskempaa ja mielenkiintoisempaa.

Saamme päivittäin jakaa ilon ja oivalluksen hetkiä yhdessä asiakkaiden kanssa. Pienistä havainnoista saattaa syntyä isoja loppuelämän kulkuun vaikuttavia muutoksia. Olemme nähneet miten vuosikausia kipuillut lonkka vapautuu Kasvoklinikan harjoitteiden myötä. Sekä miten polvileikkausta jonottava huomaakin polven olevan kunnossa, keskivartalon oikeanlaisen tuen kytkeydyttyä.

Korkokengän kepeän tai kumisaappaan rouhean askeleen lähettävä resonaatio voi olla juuri se mitä selkärankasi kaipaa hyvän päivän alkuun.  Aamun ensimmäisessä kehopalapelissa ja syvähuokaisussa opit vähitellen linjaamaan luut ja lihakset paikoilleen juuri sinun kehosi kaipaamalla tavalla.

Kun kehosi vähitellen oppii luopumaan vääristä liikeketjuista ja kun arjen liikkumisesi muuttuu yhä terveemmäksi, huomaat energiatasosi nousevan yhdessä ryhtisi kanssa. Kun opit kevyellä rannekierteellä ”tylsässä palaverissa” treenaamaan vatsalihaksiasi tai silmän lihaksia harjoittaen vapauttamaan hartiajännityksiä olet sytyttänyt uudenlaisen, tietoisemman tavan ymmärtää, huoltaa ja opettaa kehoasi.

Pysähdy – kuuntele kehoasi. Anna sen kertoa ja – luota kehosi kykyyn itse korjata itseään!