Vinkit aloittamiseen

Aloita Method Putkisto harjoittelusi perusteista!

Suosittelemme aloittamaan Starttikurssilla tai vaihtoehtoisesti Yksilöstartissa. Myös osa teemakursseista ( mm. Keskivartalon ihme ja Hengitys helpoksi) sopii hyvin aloitukseen. Starttikurssilla perehdyt Method Putkisto harjoittelun taustoihin, perusteisiin, elementteihin,sanastoon ja perusliikkeisiin. Järjestämme vuosittain useita starttikursseja. Jos et löydä sopivaa kurssia, voit perehtyä harjoitteisiin myös yksilöohjauksessa.

Jatka viikkotunneilla

Perusteiden jälkeen saat hyvin irti säännöllisistä viikkotunneista. Osallistut viikkotunneille ilmoittautumalla ryhmään. Viikkotunneilla ylläpidät kehittymistäsi ja nautit nopeasti etenevistä tuloksista. Kannustamme osallistumaan kerrasta kahteen viikossa, sillä säännöllisellä harjoittelulla saat aikaan elämäsi kestäviä muutoksia kehossasi.

Teemakurssit syventävät

Voit myös osallistua teema- ja erikoiskursseille, joissa syvennymme johonkin erityiseen tavoitteeseen tai ”ulottuvuuteen”. Voit osallistua yhä uudelleen starttikurssille virkistämään perusteitasi. Uudistamme kurssejamme joka vuosi, joten aina on tarjolla jotakin uutta.

Huolellinen työskentely on kaiken perusta

Method Putkisto harjoittelu ei ole hikistä, ”sinne päin” touhaamista vaan se on tarkkaa ja huolellista mielen kautta tapahtuvaa kehotyöskentelyä. Harjoitus voi kepeyden tunteesta huolimatta olla tehokas ja vaikuttava, sillä se vaikuttaa juuri siellä, missä milloinkin kehosi heikoimmat lenkit ovat.

Kaikki tuntimme ovat vuorovaikutteisia pienryhmiä, joissa saat aina myös yksilöllistä ohjausta. Tulet kuulluksi ja pääset vaikuttamaan tietoisesti harjoitteluusi. Kaikki ohjaajamme ovat Method Putkisto instituutin kouluttamia kehon, liikkeen ja huolellisen harjoittelun asiantuntijoita.

Tervetuloa mukaan uudistamaan ja vahvistamaan kehosi!

Tämä harjoittelu käy kaikille, ikään, kokoon, sukupuoleen ja liikuntataustaan katsomatta. Tavoitteena on toimiva, kivuton keho, hyvä ryhti ja lihastasapaino. Keho, joka kantaa sinua läpi koko elämän mahdollistaen liikkumisen nautinnon ja kaiken sen mistä haaveilet.

Kurkkaa kurssimme ja ilmoittaudu