Tarina

Ryhtieroosiota vastaan!

”Sain ihailla jo pienenä tukkijätkien ylävartaloita, jotka muuten eroavat kuntosalilla rakennetuista! Sen seurauksena haaveilen yhä siitä, että luonnollisen liikkeen rakentamat upeat vartalot palaisivat katukuvaan.” Marja Putkisto

Method Putkisto on ainoa suomalainen maailmalle levinnyt kehonhuolto- ja hallintamenetelmä. Se on vahvan naisen selviytymistarina. Tarina, jonka juuret ovat Suomen maassa, metsässä ja Sibeliuksessa. Jo 30 vuoden ajan Marja Putkisto on kehittänyt Method Putkisto menetelmää.

100 vuotta täyttäneen Suomen kunniaksi Marjan innoittamina myös Studiot haluavat taistella ryhtieroosiota* vastaan ja liputtaa kehon kokonaisvaltaisen tasapainon ja liikkumisen estetiikan puolesta. Haluamme tarjota nykyaikaa vastaavan, kevyen, mukautuvan ja luontevaa liikkumista tavoittelevan responsiivisen harjoittelutekniikan. Tekniikan josta hyötyvät niin huippu-urheilijat kuin omaksi ilokseen ja terveytensä vaalimiseksi liikkuvat.

Vasta kun ymmärtää, tuntee ja tunnistaa tarpeen sekä menetelmän vaikutukset, voi liikkuminen ja tapa kantaa kehoa muuttua haluttuun suuntaan. Väitämme, että vasta perusasioiden hallinnan myötä kehosi ja koko elämäsi muuttuu!

*Method Putkisto ryhtieroosio kuvaa selkärankaa rappeuttavia muutoksia. Pitkän istumisen, digitalisaation, passiivisen kehonkäytön tai liian voimahakuisen, rankaa jäykistävän harjoittelun myötä ranka altistuu samantyyppiselle eroosiolle kuin maaperä. Muutokset voivat olla peruuttamattomia. Siksi eroosio on pysäytettävä heti!