Yhteistyökumppanit

Olemme osa laajaa osaamisen ja hyvinvoinnin verkostoa

Yhdessä Efector Oy:n henkilöstöliikunnan palvelujen ja laajan kumppaniverkostomme kautta tarjoamme yritysten kehittämiseen ja hyvinvointiin yksilöllisesti räätälöityjä palvelupaketteja niin Jyväskylässä kuin valtakunnallisesti. Kysy lisää verkoston kokonaisvaltaisista palveluista. Tarjoamme mielellämme yhdessä koostaen Sinulle ja yhteisöllesi sopivan ohjelman.

 

Olemme osa valtakunnallista ja kansainvälisesti toimivaa
Method Putkisto Instituuttia ja Studioverkostoa. 

Method Putkisto Studio Muurame
on lähiyhteistyökumppanimme alueellamme

 

Thewind Oy
on yrityskehittämisen, henkilöstö- ja johtamisvalmennuksen sekä viestinnän kehittämisen asiantuntijayritys, jonka konsepteja ovat mm. GLOWUP-menetelmä, CO-ACTIVE valmennukset sekä EKG-pohjainen sykevälivaihtelumittaus- ja valmennus.

 

Klinikka Kaarina Krogerus
on kokonaisvaltainen terveyteen ja hyvinvointiin erikoistunut klinikka, josta saat yksilöllistä ja asiantuntevaa hoitoa sekä itsehoito-ohjeita.

 

Jyväsoptiikka
on asiantunteva optiikka-alan yritys. Method Putkisto harjoittelussa tulet huomaamaan kuinka tärkeää koko keholle on silmän lihasten toimivuus ja rentouttaminen mm. teknisen, silmiä rasittavan toiminnan johdosta.

 

Taulun Kartano 

Mm. täällä järjestämme upeissa maalaiskartanon puitteissa unohtumattomat Method Putkisto viikonloppukurssit, joilla sielu ja ruumis virkistyy, lepää ja nauttii luonnosta sekä luonnollisesta liikkeestä yhdessä.