Yrityspalvelut | Henkilöstöliikunta

Laaja-alainen ja pitkä kokemus tuottaa monipuolisia tuloksia myös yritysliikunnassa – Efector Oy

Efector Oy on Elina Pihjamäen johtama henkilöstöliikunnan asiantuntijapalveluihin keskittynyt yritys. Liikutamme yrityksiä tarjoamalla monipuolisia yritysten henkilöstöliikunnan ja -valmennuksen palveluita. Olemme toimineet luotettavasti ja pitkäjänteisesti alalla jo 30 vuotta. Löydät meiltä ammattitaitoiset palvelut henkilöstön hyvinvoinnin, virkistyksen ja jaksamisen tukemiseen. Olipa kyseessä toimistotyö, tuotantotyö, matkatyö tai liikkuva ja raskas työ, voimme tarjota soveltuvat ohjelmat kaikille henkilöstöryhmille.

Meillä on pitkäaikainen kokemus mm. taukoliikunnasta jolla tuetaan henkilöstön jaksamista, virkeyttä ja liikkuvuutta työpäivän aikana. Tuotamme myös laajemmat ohjelmat ja räätälöidyt kokonaisuudet yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.Kysy lisää!

Palvelumme: 

”Efector on yritys- ja henkilöstöliikuntaan erikoistunut liikuntapalveluyritys, jolla on lähes 30 vuoden kokemus alalta. Olemme monessa edelläkävijä. Taukoliikunta on ykköstuotteemme. Kun keho liikkuu, liikkuu myös mieli. Kun henkilöstö liikkuu, liikkuu myös yritys.” Elina Pihlajamäki

Annamme mielellämme lisätietoja Efectorin palveluista, kysy tarjousta tai suunnitelmaa yrityksellesi!

Käyntiosoite
Efector Oy | Jyväskylän Method Putkisto Studio
Yliopistonkatu 23, 40100 Jyväskylä

Toimitusjohtaja Elina Pihlajamäki
p. 0400 471 090
elina.pihlajamaki@efector.fi